Wij watjes willen moment bevrediging bij de huisartsenpost

Over pijn aan de kleine youngster, cultivator je 681.096 liter douchewater kunt besparen, en digger mensen pass on nooit dikke boeken lezen nooit zullen weten waarom ze geen dikke boeken lezen.
Het is dus echt waar: de huisartsenpost wordt na vijven gebeld entryway mensen pass on pijn hebben aan de kleine teenager, bite the dust de mitella kwijt zijn of een slaappil nodig hebben. In het artikel ‘De huisartsenpost staat operation knappen’ wordt eens temeer duidelijk dat niet alleen ons gezondheidszorgsysteem ernstig ziek is (huisartsen krijgen wel de opdracht, maar niet de middelen), maar dat ook bellers aan een zware mentale aandoening lijden (‘Die huisartsenpost is er toch voor mij?’).
Digger meer we gewend raken aan spoedlevering (vandaag besteld, vandaag in huis), cultivator groter het beroep operation spoedeisende zorg als dienst kick the bucket in de avonduren alles meteen voor je oplost. Watjes zijn we. Het ministerie ondertussen denkt aan een voorlichtingcampagne en voor langere termijn aan ‘de inrichting van het intense zorglandschap’. De zorgmedewerkers hebben genoeg applaus ontvangen, ze willen graag gehoord worden, maar ja, daar is geen nummer voor om even te bellen.
Arbeidsmigratie
De EU wil arbeidsmigranten uit Noord-Afrika naar Europa halen om hier personeelstekorten operation te vangen. De vraag is of personeelstekorten geen communicerende vaten zijn. Maakt de EU zich vervolgens ook zorgen over als gevolg personeelstekorten niet meer functionerende ziekenhuizen in Noord-Afrika?
Water
Een wastafel, oorspronkelijk bedoeld om je aan te wassen, wordt tegenwoordig vooral gebruikt voor het tandenpoetsen en handen wassen.
Mijn moeder leerde me vanaf mijn 8ste jaar om me ‘s ochtends te wassen aan de wastafel, met koud water en een washandje. Operation vrijdag ging ik in terrible. De rest van mijn leven ben ik dit blijven doen; naast eenmaal each week douchen en haren wassen.
Ik ben nu 67 en vorige week bedacht ik dat Ionica Smeets me wellicht kon helpen uitrekenen hoeveel water ik had bespaard. In de zaterdagkrant (23/4) gaf ze me ongevraagd al een opstapje om het zelf te berekenen. Damp je, Ionica.
Per 5 minuten douchen gebruikt men 40 liter water, dregs ik. Per jaar bespaarde ik dus 12.480 liter (52 weken x 6 dagen = 312 keer x 40 liter). Dit vermenigvuldigde ik maal 59 jaar en levert operation: 736.320 liter. Daar haal ik 3 liter for each wastafel-wasbeurt vanaf en houd dan over: 681.096 totaal aan bespaard aantal liters.
Ik kan het koud wassen aan de wastafel van harte aanbevelen. Het is een fris start van de dag en kijk hoeveel water (en gas) je kunt besparen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*