Jong talent gaat voor zijn kans in beloftenploeg van Telstar

In de herstelde nationale groep van Telstar UEFA spelen volgend jaar jeugdige voetballers met een basis in het jonge instituut van andere deskundige voetbalclubs.

Met de verschijning van de volgende groep is Telstar van plan om spelers die simpelweg te licht zijn om zelfs maar te overwegen aan de slag te gaan in de primaire divisie, begrip te laten krijgen.

De groep speelt in de alliantie onder 21. Middenvelder Nick Kaaijmolen is een speler die net de betrokkenheid heeft opgepikt bij het jonge instituut van andere expertclubs. Hij speelde onlangs voor FC Volendam en speelde de afgelopen twee seizoenen voor De Graafschap.

Quincy Nkansah (20) heeft een verleden bij Ajax. De laatste tijd speelde hij voor Zeeburgia en de Nordin Wooter Academy.

Jaden Airewele is een achttienjarige middenvelder die al vier jaar bij FC Utrecht speelt. Mircle Elstak komt over van Zwaluwen '30, maar heeft net de betrokkenheid bij een BVO opgepakt. Hij speelde onder 19 jaar bij FC Den Bosch.

Gerlison Prudencia uit Southeast United heeft net een tijdelijke job bij Telstar gedaan. In seizoen 2018/19 nam hij deel aan een wedstrijd tegen IJsselmeervogels. Het equivalent geldt voor Yael Liesdek van De Volewijckers. Hij speelde in januari van dit jaar een welwillende wedstrijd tegen FC Volendam.