Zo moet Oranje volgens jullie gaan spelen op het EK 2021

De bevoorrechte positie is over het algemeen open in Oranje, maar AD-gebruikers gaven duidelijk de voorkeur aan Denzel Dumfries. De chef van PSV kreeg 62 procent van de stemmen. Donny van de Beek (65 procent) was bovendien geliefd bij Davy Pröpper (19 procent) en Marten de Roon (16 procent). Matthijs de Ligt waardeert nog steeds het vertrouwen van de individuen. De 20-jarige beveiliger van Juventus haalde 72 procent van de stemmen en stond ver voor op concurrent Stefan de Vrij.

Onder Ronald Koeman krijgt Ryan Babel als laatste een fundamentele plek in de Nations League tegen Portugal, maar de deelnemers aan de enquête zien hem graag van de basis verdwijnen. De Ajacied kreeg als alternatief geen stem tijdens de spits en als linksbuiten is er nog weinig zekerheid. De agressor kreeg slechts vier procent van de stemmen en verloor veel van collega Quincy Promes (84 procent).

Onder de lat geniet Jasper Cillessen de voorkeur met 38 procent. In totaal waren er vijf kanshebbers. Justin Bijlow (23 procent) was het grootste gevaar voor Cillessen. De Valencia-doelman kreeg bovendien meer stemmen dan Marco Bizot (21 procent), Tim Krul (18 procent) en Jeroen Zoet (1 procent).