Van Aert last trainingspauze in en helpt vrouw Sarah in het huishouden: “Wout vraagt continu: ‘Waar staat dit, waar vind ik dat?’”

Wout van Aert (25) neemt nooit meer contact op met een fiets. In contextloze kroontijden heeft de huisman in hem geroerd. Veel tot het plezier van echtgenoot Sarah. 'Uit het niets zoekt en ontdekt hij zijn weg in het huis waar we op dit moment al een jaar in wonen. Echt interessant.'

"Ondanks het feit dat fietsen een week geleden de rest van mijn stress was, wil ik je misschien even opfrissen over mijn momentum als coureur. Met het oog op het wegvagen van alle races tot eind april door de International Cycling Union ( UCI), heb ik ervoor gekozen om een ​​korte voorbereiding pauze te nemen. Het maakt me aanzienlijk losser, omdat we nu waarschijnlijk een arrangement zouden kunnen opstellen. "

De Instagram-post van Wout van Aert liet gisteren niets aan de creatieve geest over. Koers is een bijzaak geworden in de twee zijn en Sarah's realiteit. 'Aangezien ik van mening ben dat de kwetsbaarheid van de afgelopen weken en de onvermoeibare' kans 'op ziekte mij veel vitaliteit hebben gekost,' klonk het legitiem en reëel.