Acteur Robrecht Vanden Thoren uit Gent: "Beter nu extreme maatregelen zodat we geen mensen tijdens de voorstellingen ziek maken"

De maatregelen om de krooninfectie in te perken hebben eveneens uitgebreide gevolgen voor het segment van de manier van leven. Het Gentse on-screen personage Robrecht Vanden Thoren bezoekt met zijn eerste show "De hoogste berg" maar moet nu alle tentoonstellingen laten vallen. De entertainer heeft veel te zien: "Beter voorkomen nu vreselijker en niet dat weerloze individuen worden weggevaagd tijdens een presentatie."

"Afgelopen woensdag speelde ik een tijdelijke laatste keer. Ik was er tot nu toe klaar voor, aangezien gelegenheden met minder dan 1000 individuen mochten gebeuren", verduidelijkt Vanden Thoren. 'In ieder geval was er een soort vreemde' kroonlucht '. 37 van de 270 personen waren er niet. Dat is niet zo erg, hoe talrijk ook de mensen hebben nagedacht of ze er wel zouden moeten zijn. In ieder geval op dat moment er was nog steeds veel kwetsbaarheid van de administratie, momenteel is er enige luciditeit ".

Talloze individuen in de entertainmentwereld verliezen hun salaris. Dat is sensationeel

On-screen karakter Robrecht Vanden Thoren

Verlies van loon voor zelfstandig werkzame personen

"Er zijn tal van zelfstandig werkzame personen op de planeet. Talloze verenigingen zonder winstoogmerk, bijvoorbeeld Studio Orka, hebben vrij recentelijk middelen in een oefenperiode gestoken. Dat kost veel geld, zelfs met kredieten. - schermpersonages en vertegenwoordigers moeten worden betaald. Regelmatig keert dat geld enigszins terug via het salaris van de tentoonstellingen korte tijd later, maar als de kans klein is dat ze worden afgezet, ben je op dat moment de onderneming volledig kwijtgeraakt ", verduidelijkt de entertainer. .