Twee Iraniërs bijten het stof na het testen positief voor coronavirus: officieel

DUBAI: Twee Iraniërs schopten de emmer in de noodkliniek na het testen van positief voor het nieuwe coronavirus in de gezegende Shi'ite-stad Qom, de leider van de universiteit van de medische universiteit van de stad onthulde woensdag aan het Mehr-nieuwskantoor.

"Twee Iraniërs, die vandaag eerder positief probeerden voor het nieuwe coronavirus, schopten de emmer met aandoeningen van de luchtwegen," vertelde de autoriteit aan Mehr.
De Iraanse welzijnsvertegenwoordiger Kianush Jahanpur bevestigde zijn ondergang op Twitter.
Iran bevestigde eerder op woensdag zijn eerste twee gevallen van de infectie, verklaarde regeringsvertegenwoordiger Ali Rabiei, niet lang na berichten dat fundamentele tests op de twee positief waren teruggekeerd.

De welzijnsdienst zei eerder dat de patiënten in segregatie waren geplaatst.
Rabiei gaf niet de nationaliteit van de twee besmette personen, maar een paar rapporten adviseerden dat zij Iraanse onderdanen waren.

Het verlies aan mensenlevens door het nieuwe coronavirus op het terrein van China heeft woensdag 2.000 uitgegeven, ondanks het feit dat het aantal nieuwe gevallen voor de tweede opeenvolgende dag daalde, aangezien specialisten de effectieve controle ernstig kwantificeerden in de meest opvallende stad Wuhan.