'S Werelds geldgerelateerde bedrijven maken kans op $ 1 biljoen in tegenslagen als ze worden uitgesteld om de veranderingen in het milieu op te volgen: rapport

Een ander rapport dat vrijdag werd verspreid, toonde aan dat als CO2-heffingen zouden worden opgelegd met een graad van $ 50 per ton koolstofdioxide in twee van de meest vervuilende ondernemingen - stroomleeftijd en olie en gas - dit zou resulteren in geëvalueerde kredietongelukken van $ 50 miljard tot $ 300 miljard in de twee segmenten.

De geldgerelateerde administraties ter wereld delen kansen tot $ 1 triljoen op de kans dat ze nalaten snel te reageren op veranderingen in het milieu en worden getroffen door regelingen, bijvoorbeeld de presentatie van een CO2-heffing, verschijnt een ander rapport.

Het rapport van adviseurs Oliver Wyman, dat vrijdag is verspreid, is van groot belang voor het bedrijf om inspanningen te versnellen om beter te helpen bij de verdeling van kapitaal in de overgang naar een koolstofarme economie die wordt aangescherpt voor de gesprekken met de Verenigde Naties in november in Glasgow, Schotland .

Fondsbedrijven moeten hun introductie in vuile ondernemingen, bijvoorbeeld olie en gas, berekenen en verminderen, aldus het rapport.

Temidden van zorgen over de mate van potentieel aan de atmosfeer verbonden kredietrisico op de monetaire gegevens van leningspecialisten, zullen banken in landen als Groot-Brittannië en Frankrijk op dezelfde manier binnenkort stresstests in de atmosfeer ondergaan over bestaande geldgerelateerde.
Uit het onderzoek van Oliver Wyman bleek dat als CO2-heffingen zouden worden opgelegd met $ 50 per ton koolstofdioxide in twee van de meest vervuilende bedrijven - stroomleeftijd en olie en gas - dit zou resulteren in geëvalueerde kredietongelukken tussen de $ 50 miljard tot $ 300 miljard in de twee segmenten.

De waarschijnlijkheid van standaardtekortkomingen in de onderdelen is een paar keer uitgebreid voor de organisaties in het algemeen, aldus het rapport. Door te extrapoleren over alle ondernemingen zei het in New York gevestigde adviesbureau dat ongelukken $ 1 biljoen zouden kunnen bereiken.
Het gevaar voor bedrijven dat een dergelijke beoordeling wordt gedwongen, is reëel, waarbij de helft van alle ondertekenaars van de Overeenkomst van Parijs over de atmosfeer van 2015 zegt dat ze daadwerkelijk een CO2-heffing overwogen, aldus de Wereldbank.
"Ons onderzoek toont aan dat er solide zakelijke motivaties zijn om te handelen - de geldgerelateerde gevaren zijn materieel en moeten worden geconsolideerd in dynamiek," zei James Davis, een medeplichtige bij Oliver Wyman.

"Dit is een open deur voor het bedrijf om te leiden," zei James Davis.

Banken ondersteunen een denkbare confronterende ronde van jaarlijkse bijeenkomsten met financiële specialisten met betrekking tot hun beheersbaarheidskwaliteiten, terwijl de groep Extinction Rebellion een scherpe stroom van activiteiten tegen het segment opzet.
Oliver Wyman ontdekte dat een aantal bedrijven in de geldgerelateerde administratiesector - inclusief leveranciers van vangnetten en beheerders van middelen - op een korrelig niveau gevaar voor de atmosfeer toonden.

Het evalueerde ook dat de markt voor haalbaar geld meer dan 100-150 miljard pond aan inkomstenpotentieel heeft voor bijdragen, financiering, informatie en waarschuwing gedurende de volgende 5-10 jaar.