Manchester United arriveert op de vijfde plek op de Premier League-focustabel na Watford met 3-0 te verslaan

Bruno Fernandes, Anthony Martial en Mason Greenwood haalden voor Manchester United, die zondag hun tweede doorlopende Premier League-coördinaat wonnen.

runo Fernandes was koel in overvloed in een straf voor zijn eerste doelstelling voor Manchester United om zijn nieuwe groep op weg te zetten naar een 3-0 overwinning op transfer gecompromitteerde Watford in de Premier League op zondag.

Anthony Martial kreeg bovendien voor de derde opeenvolgende wedstrijd, en jongere Mason Greenwood nam een ​​schitterend derde doel op, terwijl United boven Tottenham en Sheffield United naar de vijfde plaats in het klassement kwam. Dat is op dit moment een plaats voor de Champions League-capaciteit na de voortdurende beperking van twee seizoenen van Manchester City door Europese rivaliteit door de UEFA.

Fernandes heeft zich sinds zijn verhuizing in januari uit Sporting Lissabon feilloos geopend in de United-groep. Volgend op het krijgen van zijn eerste hulp de 2-0 overwinning op Chelsea op maandag, sprong de Portugese spelmaker op het scorebord alleen omdat tegen Watford.
Hij werd ergens rond Watford-doelman Ben Foster gebracht - een vorige United-speler - toen hij de regio binnenstroomde en opstond om onbeschaamd de 42e minuutschop naar huis te verplaatsen en Foster de verkeerde kant op te sturen.

Het was niets onverwachts om Fernandes strafverplichtingen te zien nemen, nadat hij 12 van de 12 had gescoord vanaf Sporting.

Watford-spits Troy Deeney dacht dat hij had geëgaliseerd in de 52e toen hij inpakte na een hoekschop, maar het doel werd door VAR geweigerd in het licht van het feit dat de bal de arm van partner Craig Dawson raakte toen de beschermer voor een kopbal van de kruis.
Watford, dat in de toewijzingszone bleef met nog 11 wedstrijden over, werd bovendien afgewezen toen Martial de stand op 2-0 bracht met een nerveuze voltooiing nadat zijn onderliggende schot werd gespaard door Foster. De Franse aanvaller verzamelde de vrije bal, versloeg Etienne Capoue met een oogverblindende drag-back en versloeg Foster van een intense voorsprong.

Watford-vleugelspeler Gerard Deulofeu draaide een schot op de lat voordat Greenwood de focussen veilig maakte, de binnenpas van Fernandes verzamelde en een primitief schot in de top van het net schoot vanuit eenvoudig vanuit de zone.

Odion Ighalo, de vorige Watford-spits gemarkeerd door United uit de Chinese Super League tijdens de cut-off tijd een dag geleden, viel van de stoel voor zijn thuisintroductie en raakte de post met een schot in de 84e in de nasleep van het aanpassen van Foster.