Kans The Rapper Pump Ups The Crowd & brengt hulde aan Kobe met NBA All-StarGame Halftime Show

De afleiding stopte niet tijdens de rust van de NBA All-Star Game - op grond van het feit dat Chance The Rapper en meer het community court raakten voor een epische uitvoering van de Halftime Show.
Chance The Rapper werd vergezeld door zijn vrienden Lil Wayne, Quavo en DJ Khaled voor een epische presentatie tijdens de NBA All-Star Game Halftime Show op 16 februari. De gelegenheid vond plaats in Chicago,

en terwijl de groepen rust namen tijdens de wedstrijd, de rappers raakten het veld om de groep betrokken te houden. Chance begon met 'Geen problemen' en de vitaliteit was hoog. Lil Wayne kwam uiteindelijk ook voor een publiek om zijn strofe te zingen. Chance ging op dat moment over in 'Hot Shower' en daarna kwamen Khaled en Quavo voor een publiek zodat ze allemaal 'I'm The One' konden zingen. Op een gegeven moment versoepelde Chance de zaken met "I Was A Rock" en liet hij foto's zien van wijlen Kobe Bryant die zich snel over het scherm bewoog.

De commandanten van de NBA All-Star Game van dit jaar waren LeBron James en Giannis Antetokounmpo, die hun groepen voor het grote evenement kozen. Kobe werd krachtig gerespecteerd tijdens de wedstrijd, omdat hij drie weken voor de gelegenheid in een helikopterongeluk werd geëxecuteerd. De groep van Giannis droeg allemaal truien met het nummer 24, wat Kobe's nummer was toen hij op de Los Angeles Lakers speelde. In de tussentijd droeg LeBron's groep alle shirts met nummer 2, het meisje van Kobe, Gianna's, b-ball nummer. Ze schopte ook tegen de emmer bij het ongeluk.

De groepen betaalden bovendien uitgebuite mensen aan de zeven verschillende slachtoffers van de helikoptercrash door een fix met negen sterren op hun shirts te dragen. Jennifer Hudson begon de gelegenheid ook met een contact eerbetoon uitvoering. Verschillende entertainers in de game waren Chaka Khan en Tenille Arts, die het Amerikaanse volkslied en het Canadese volkslied afzonderlijk zongen.
Ondanks de grootheid van Kobe's ondergang die boven het veld hing tijdens de All-Star Game, was het vooralsnog een nacht vol bal, afwisseling en plezier. De mensen die door het ongeval zijn uitgebuit, zullen door en door worden bekeken tijdens een open herinnering in het Staples Center in Los Angeles op 24 februari.