Japan onderschrijft het wetsvoorstel om bedrijven te helpen 5G-innovaties te maken

Het Japanse bureau bevestigde een wetsvoorstel om organisaties te helpen veilige 5G draagbare systemen en automatisering te maken. Dit zal organisaties die dergelijke voorschotten laten groeien, toegang geven tot lage kredietkostenkredieten van met de overheid geassocieerde monetaire instellingen als hun regelingen voldoen aan de richtlijnen voor digitale veiligheid.

TOKYO - het Japanse bureau op dinsdag keurde een wetsontwerp goed om organisaties te helpen veilige 5G draagbare systemen en automaatinnovaties te creëren te midden van de ontwikkeling van alertheid onder beleidsmakers in Tokio over de groeiende impact van de 5G-innovatie in China.
Het wetsvoorstel geeft organisaties die dergelijke vorderingen laten groeien toegang tot kredieten met lage leengeld van geldgerelateerde instellingen die met de overheid samenwerken, als hun regelingen voldoen aan de beginselen van digitale veiligheid.

Organisaties die 5G-innovaties ontvangen, kunnen op dezelfde manier laadmotivators krijgen op de kans dat ze voldoen aan de richtlijnen die door de administratie zijn vastgesteld, zoals aangegeven in de factuur.

De wetgever zal het wetsvoorstel aan het parlement voorleggen en verwacht het rond de zomer te kunnen beïnvloeden.

De Verenigde Staten voeren een kruistocht tegen Huawei Technologies Co, waarvan Washington heeft gewaarschuwd dat ze klanten in de gaten kunnen houden voor Beijing.
De Verenigde Staten en enkele partners, waaronder Australië, hebben Huawei uitgesloten van de 5G-uitrolplannen, terwijl anderen, waaronder Groot-Brittannië, een beperkte baan hebben toegestaan.
Vorig jaar december ontdekte Japan kostenmaatregelen die waren gepland om organisaties aan te moedigen hun geldstapel over nieuwe bedrijven en andere speculaties te doorlopen en een versoepelende economie te animeren, terwijl bedrijven daarnaast werden geholpen om te vechten met China's ontwikkeling in 5G-innovatie.