Het recordevenwicht van Liverpool 'geweldig', zegt Jurgen Klopp

LIVERPOOL: Liverpool-supervisor Jurgen Klopp begroette de 'verbazingwekkende' prestatie van zijn groep na de 3-2 overwinning van maandag op West Ham United zag hen het record van 18 rechte Premier League-triomfen bereikte door helden Manchester City in 2017 te beschermen.

Spits Sadio Mane scoorde in het 81ste moment doelstelling om zeker te zijn van de triomf van de rebound nadat Liverpool met 2-1 achterbleef op Anfield en ze kunnen nog een teken van 19 continue successen neerzetten door Watford zaterdag te verslaan.

"Ik zei tegen het begin dat we onze eigen rekeningen moeten samenstellen, onze eigen geschiedenis moeten maken. Het is duidelijk dat de jonge mannen daar aandacht aan schonken en dat is allemaal cool maar op dit moment niet erg belangrijk," zei Klopp.

"Het is zo uitzonderlijk. De cijfers zijn verbluffend, zo lastig. We zijn gewoon in de omstandigheid en moeten het volgende spel terugverdienen en plannen.

"De volgende tegenstander pauzeert echt en moet tegen ons vechten, de hele arena in Watford zal voor ons gaan, dat is helemaal typisch. Er zal een ongewone omgeving zijn en we moeten 100% voorbereid zijn."

Liverpool staat op 79 focussen, 22 verwijderd van de tweede set City, en zal over een tijdje zeker zijn van hun eerste klasse titel door 12 focussen te nemen van hun 11 uitstekende wedstrijden.
"Zou ik hebben gewild dat een superieure situatie in deze laatste 11 spellen zou zijn beland? Nee, ik had nooit gedacht dat het denkbaar was, maar elke laatste is buitengewoon lastig en we beschouwen dat als een hoop," inbegrepen Klopp .