Harry Styles werd naar verluidt beroofd op Knifepoint in Londen

Harry Styles werd zogenaamd geplunderd in Londen op Valentijnsdag, meldt The Mirror.
De Britse productie deelde het nieuws op dinsdag 18 februari en onthulde dat Harry het slachtoffer was van een inbraak inclusief een mes.

Een man zou Harry op 14 februari dichterbij de stad in Hampstead in Londen hebben gebracht en om geld hebben gevraagd; Harry stemde toe en was niet gewond. Een onbekende bron die aan The Mirror is bekendgemaakt: 'Terecht heeft het hem echter korte tijd later erg in beroering gebracht.' Teen Vogue verbond zich met Harry's naam, Columbia Records, die weigerde op te merken als gevolg van het voortschrijdende politieonderzoek.

E! Nieuws sprak met de Metropolitan Police, die bevestigde dat er die avond in Hampstead een gebeurtenis plaatsvond. "Ambtenaren werden bereikt op zaterdag 15 februari met betrekking tot de aflevering die plaatsvond om 23.50 uur op vrijdag 14 februari", vertelde de politie aan E! Nieuws. "Er werd rekening mee gehouden dat een man van in de twintig door een andere man dichterbij werd getrokken en hem met een mes in gevaar bracht. Het ongelukkige slachtoffer werd niet geschaad, omdat het geld van hem werd afgenomen."

Op dinsdag ging Harry naar de BRIT Awards in Londen. Ter ere van zijn verschijning is hij vernoemd naar British Male Solo Artist en British Album of the Year voor zijn nieuwste plaat, Fine Line, en hij is ook gepland om op te treden tijdens de communicatie.
Tot nu toe heeft Harry zelf niet vrijuit gesproken over de vermeende inbraak, maar het is absoluut noodzakelijk om zijn veiligheid te beschouwen. Onze overpeinzingen zijn met Harry tijdens deze moeilijke tijd.