De kruistocht van Joe Biden spoort supporters aan hem te beschermen via webgebaseerde netwerkmedia

Biden blijft een aanzienlijke voorsprong houden in nationale enquêtes.
De kruistocht van Joe Biden moedigt zijn dynamische internetgebaseerde levensondersteuners aan om op het web te komen en de Democratische presidentiële aanvrager af te schermen tegen wat het ziet als progressief gewelddadige aanvallen van het overstromende kamp Bernie Sanders.
Met niet precies zeven dagen voor de Iowa-bijeenkomsten, communiceerde de Biden-kruistocht bezorgdheid over een oproep aan haar aanhangers dat Sanders-individuen monsterlijk werden en dat het zijn spel moest opvoeren om de VP te bewaken. Het bericht werd bevestigd door kruistocht nationale perssecretaris TJ Ducklo.

De Sanders-kruistocht heeft de laatste tijd een abrupte toename van de hulp gezien en heeft leiding gegeven aan enquêtes in Iowa en New Hampshire, die van essentieel belang zijn op 12 februari. Sanders rijdt ook in Californië, wat 10 procent van de agenten verwacht te verifiëren de presidentiële opdracht.

Biden blijft een aanzienlijke voorsprong houden in nationale enquêtes.
De kruistocht van Sanders mobiliseert bovendien aanhangers om hem te beschermen tegen wat het als de aanvallen van Biden beschouwt. Het stuurde dinsdag een e-mail naar supporters met het verzoek om cadeaus om aanslagadvertenties tegen te gaan die door Democratic Majority voor Israël waren georganiseerd en die $ 700.000 aan aanvalspromoties tegen Sanders instellen. De PAC is niet geassocieerd met de Biden-strijd.

De e-mail gemarkeerd door Sanders Campaign Manager Faiz Shakir zei dat Sanders een beetje voorsprong heeft in Iowa, maar buiten bijeenkomsten zijn op de aanval en van plan om ons te stoppen.

Sanders supporters zijn met name krachtiger dan die van een andere kruistocht, gaan naar Twitter en Facebook om het congrespersoneel van Vermont enthousiast te bewaken en zo nu en dan de supporters van verschillende aanhangers aan te vallen. Sanders meest intense supporters zouden in het algemeen 2016 Democratische kandidaat Hillary Clinton niet versterken wanneer ze Sanders versloeg.

Ondanks het feit dat met veel kiezers in Iowa vóór 3 februari onzeker was, kon een van de topaanvragers - Sanders, Biden, Amy Klobuchar, Pete Buttigieg en Elizabeth Warren - nu zelfs triomf garanderen.

In elk geval hebben Sanders en Biden elkaar volhardend aangevallen, waarbij Sanders strijdt en zegt dat een deel van Biden's eerdere proclamaties voorstellen dat de vorige VP beschikbaar is voor bezuinigingen op de sociale zekerheid, maar hij heeft niet aanbevolen dat deze politieke racecyclus. Het kamp van Biden bevestigde dat Sanders een vergelijkbare taal had gebruikt, waarvan Sanders zei dat het buiten de sfeer van relevantie was gebracht. De spuug kenmerkt de strijd om meer doorgewinterde kiezers, die in het algemeen in hogere aantallen zullen stemmen dan andere segmentbijeenkomsten.

Sanders en Biden spreken tot de twee vleugels van de Democratische Partij die strijden om de kans om president Donald Trump in het najaar op te nemen. Sanders, een op zichzelf gebaseerde, op populariteit gebaseerde communist, draait op een dynamisch podium met Medicare for All en de Green New Deal. Biden biedt een gematigde manier, de natie herstellen naar wat hij denkt over regelmaat na de Trump-jaren.