Datum vrijgegeven voor de nieuwe film Fast and Furious

Fast and Furious establishment drijft een nieuwe film uit de serie aan. De negende film van deze serie komt binnenkort naar de film. De afgelopen film kwam in 2017, en kreeg de naam The Fate of the furious. Op dit moment heb ik Paul Walker gezien, die tegen de emmer schopte tijdens een automatische botsing. Deze aflevering maakte deze filmliefhebbers ellendig met dit verbluffende nieuws.

Het is gepland om uit te komen in theaters op 22 mei 2020. De verrassende datum is om te houden met eerdere spin-offs die consequent in april en mei zijn uitgebracht, die met regelmatige tussenpozen kunnen triggeren.

Met het oog op die tweejaarlijkse kalender, werd Fast and Furious negen voor het eerst gekozen om te worden vrijgegeven op 19 april 2019 - maar ze hadden niet op tijd een regisseur gekozen. Het debuut werd vervolgens beïnvloed om op 10 april 2020 te worden uitgebracht. Niettemin kondigde Universal in februari 2019 aan dat de studio het iets zou terugdringen.

Han is een gevierd personage gepresenteerd in Fast and Furious in het Tokoyo float gedeelte. Hij was prachtig gedurende de volgende twee periodes van vijf en zes. Er werd aangegeven dat Han het stof bijt in de meest vreselijke fender buiger, en het werd beëindigd door Shaw, die de verkeerde hoofdbaan speelt in seizoen 7. We kunnen meer van Han zien in de komende release.