Coronavirus flare-up: het verlies aan levens in China overtreft SARS, kruist 800

Het verlies van territorium in China door de nieuwe infectie-aflevering is gestegen naar 811 en overtrof de hoeveelheid dodelijke slachtoffers in de SARS-pandemie van 2002-2003, terwijl specialisten steeds strengere maatregelen handhaven om de verdere verspreiding te beheersen.
In een denkbaar zelfverzekerd teken daalde het aantal nieuwe zaken dat de afgelopen 24 uur op zondag werd aangekondigd, echter fundamenteel ten opzichte van de afgelopen periode. Nog eens 89 passages werden geregistreerd, terwijl 2.656 nieuwe gevallen werden opgenomen voor een bedrag van 37.198. Op zaterdag waren 3.399 zaken de afgelopen 24 uur bedoeld.
Meer dan 300 gevallen in ergens tussen de twee dozijn naties en twee dodelijke slachtoffers zijn buiten het terrein bevestigd.

SARS had 774 personen geëxecuteerd en 8.098 ziek gemaakt, voornamelijk op het grondgebied van China en Hong Kong. De reactie is deze keer veel sneller geweest en landen over de hele wereld voeren hardere maatregelen uit om de kwaal te beheersen. China heeft ongeveer 50 miljoen individuen geïsoleerd gezet, voornamelijk in en rond Wuhan, de zwaarst getroffen Chinese stad waar de infectie voor het eerst werd onderscheiden in december onder individuen die een voedingsshowcase hadden bezocht waar levende wilde wezens werden verkocht.
Tot nu toe heeft de nieuwe infectie van een vergelijkbare groep coronavirus als SARS aangetoond veel minder destructief te zijn en ongeveer 2-3% van de besmette, Chinese specialisten te vermoorden. SARS vermoordde 9,6% van de personen die het kregen, volgens de Wereldgezondheidsorganisatie.
Een 60-jarige inwoner van de VS behoorde tot de nieuwe dodelijke slachtoffers in Wuhan, kennelijk de belangrijkste Amerikaanse ondergang in de aflevering. Een Japanse ingezetene die in Wuhan werd behandeld en die een gespeculeerd geval was, schopte bovendien de emmer.
Op zaterdag kondigde Japan drie extra gevallen aan boord van een geïsoleerd reisvervoer voor een bedrag van 64. Er zijn 3.700 reizigers en groepen op de Diamond Princess die 14 dagen gereed moeten blijven.

Premier Shinzo Abe zei dat verre reizigers op een ander schip, de Westerdam van Holland America, Japan niet worden toegelaten vanwege vermoedelijke infectiepatiënten. Het schip, met meer dan 2.000 personen, was dicht bij Okinawa en was op zoek naar een andere haven.
Hong Kong begon zaterdag 14 dagen te isoleren voor optredens vanuit China. Het domein heeft geweigerd zijn rand volledig af te dichten, maar vertrouwt erop dat het isolaat ontdekkingsreizigers zal afschrikken van het terrein.

De pioniers van China proberen de voeding naar gezwommen stedelijke gebieden te blijven streamen, ondanks de bestrijding van infecties en om de angst voor mogelijke tekortkomingen en waardepieken na de waanzinnige inkoop te bedwingen nadat de meeste toegang tot Wuhan en dicht bij stedelijke gemeenschappen was afgesneden. Stedelijke gebieden in het hele land hebben reisverboden gehandhaafd en de algemene winkels van Beijing zijn begonnen met het eisen van klanten om hun eigen gegevens te registreren en hun temperaturen te laten meten voordat ze werden toegelaten.

Specialisten hebben hun tweede gedachten gecommuniceerd over de ondergang van de 34-jarige Dr. Li Wenliang, die door de politie werd ondermijnd nadat hij een maand eerder probeerde te waarschuwen voor de ziekte en zelf besmet was geraakt. Een groep uit Beijing wordt naar verluidt naar Wuhan gestuurd om de "door de meerderheid gedetailleerde kwesties" te onderzoeken die met de zaak zijn geïdentificeerd.

Dat was een voor de hand liggende poging om een ​​open shock op te vangen na Li's bevestigde vragen over de beslissing van de Communistische Partij over gegevens en grieven dat autoriteiten liegen over of afschermen van infectie-episodes, brouwsels, gevaarlijke kopersitems of geldgerelateerde cheats, terwijl informanten worden bedreigd en behouden.

De oogarts is een week geleden overleden in het Wuhan Central Hospital, waar hij werkte en waarschijnlijk de infectie kreeg tijdens de behandeling van patiënten in het begin van de aanval.
De politie in december had acht specialisten veroordeeld die Li herinnerden voor kennisgeving metgezellen voor het webgebaseerde leven over het toenemende gevaar. China's onvergelijkbare rechtbank onderzocht de politie later, maar de beslissing van de Communistische Partij heeft haar greep op gegevens over de aflevering vastgelegd.

Klanten van de Chinese Weibo-microblogadministratie hebben een groot aantal berichten achtergelaten die Li's dood betreuren en berispen hoe hij en de andere zeven werden beheerd. Juridische adviseurs voor sociale gelijkheid, natuurlijke activisten, pleitbezorgers voor etnische en seksuele minderheden en politieke demonstranten krijgen routinematig een vergelijkbare behandeling.